Έξω από τα ρούχα του βγήκε ένας εργαζόμενος οδηγός ημι-φορτηγού στη Θεσσαλονίκη από τις κλήσεις που του έκοβε συνεχώς η δημοτική αστυνομία με αποτέλεσμα να λάβει δραστικά μέτρα.

Τι έκανε; Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες άφησε σημείωσα στο παρμπρίζ του οχήματός του στο οποίο αναφέρει:

Αξιότιμε Δημοτικέ Αστυνόμε, επειδή με έχεις ξεκ@λιάσει στο γράψιμο, να σε ενημερώσω πως δεν πάω βόλτα αλλά πρέπει να δουλέψω. Αν εσύ μπορείς να τελειώσεις 60 παραδόσεις στο μπ@υρδέλο το κέντρο της πόλης μας, ΜΠΡΑΒΟ. Στείλε μας το βιογραφικό σου στο info@...../gr μια θέση εργασίας σε περιμένει. Υ.Γ. Πληρώνω τα διπλά από τη δημοτική αστυνομία.

Όπως προσθέτει, σε 23 εργάσιμες ημέρες του Ιανουαρίου τον έχουν γράψει 4 φορές. Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Facebook...

Πηγή: www.zougla.gr 

Προβλήθηκε 2277 φορές
Αγία Σοφία - Πρόεδρος Μουσουλμάνων Ελλάδας: Η ισλαμική παράδοση απαγορεύει τη μετατροπή εκκλησιών σε τζαμιά

Τις θρησκευτικές, πολιτικές και οικονομικές διαστάσεις της δρομολογούμενης μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί αναδεικνύει ο Ναϊμ Ελγαντούρ, πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος.

Πέθανε ο Πητ Παπαδάκος

Έφυγε από τη ζωή το Σάββατο σε ηλικία 61 ετών ο γνωστός αστρολόγος Πητ Παπαδάκος, με την είδηση να γίνεται γνωστή από την οικογένειά του μέσω του facebook.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις , σήμερα,  Κυριακή στην Αθηνών-Κορίνθου - Για ελεγχόμενη εξουδετέρωση πυρομαχικών

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, την Κυριακή 12 Ιουλίου, στη νέα εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, μεταξύ 07:15-07:55 ή εναλλακτικά μεταξύ των ωρών 08:00-12:00, λόγω ελεγχόμενης εξουδετέρωσης πυρομαχικών παλαιού τύπου.