Ρεσιτάλ τσέλου με σολίστ τον Μιχάλη Χόϊτελ

Εντός των τειχών 02 Φεβρουαρίου 2017

Η δημοτική κίνηση "Ηλίου-πόλις, Ανθρώπινη πόλη" και το Δίκτυο Αλληλεγγύης στο πλαίσιο των μουσικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούν παρουσιάζουν το ρεσιτάλ τσέλου με σολίστ τον Μιχάλη Χόϊτελ σε έργα των: Bertold Hummel, Audis Salinen, Έφης Μαρκονλάκη, Krzysztof Penderecki, Mikloy Rozsa Gyorgy Kurtag και Gyorgy Ligeti.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (πρώην 8ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης), Θ. Λουκίδου και Ηρώς Κωνσταντοπούλου το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 20.00.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ.: 6972714379

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΙΝΗΣΗΣ
ΗΛΙΟΥ-πόλις ανθρώπινη πόλη 

Προβλήθηκε 1054 φορές

Επιστολή προς κ.Ευστάθιο Ψυρρόπουλο, Δήμαρχο Ηλιουπόλεως σχετικά με γιορτή Αγίας Μαρίνης

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, πάντοτε χαίρετε. Αφού Σας ευχηθούμε καλή δύναμη στο ευθυνόφορο έργο Σας, θέλουμε να Σας προσκαλέσουμε να παρευρεθείτε στην εορτή της Αγίας, κατά το διήμερο που πανηγυρίζει η ενορία μας.

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.