Στέκονται στο πλευρό του αγωνιζόμενου αμερικανικού λαού που κατά εκατομμύρια διαδηλώνει στους δρόμους των ΗΠΑ όπως μας μεταφέρει το Πρώτο Θέμα.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της μεταναστευτικής πολιτικής του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ πραγματοποίησε η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ μπροστά από την αμερικανική πρεσβεία.

Με σύνθημα «κυβέρνηση των ΗΠΑ για τα αφεντικά και για τους λαούς τα σύνορα κλειστά», οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν για την πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά «είναι διεθνιστικό καθήκον να σταθούν στο πλάι του αγωνιζόμενου αμερικανικού λαού που κατά εκατομμύρια διαδηλώνει στους δρόμους των ΗΠΑ ενάντια στον φασισμό και το σκοτάδι».

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Προβλήθηκε 741 φορές
Συμβούλιο της Επικρατείας: Αλλαγή επωνύμου όταν ο πατέρας ''εξαφανίζεται''

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η εγκατάλειψη των παιδιών και η έλλειψη ουσιαστικού δεσμού με τον γονέα, το επώνυμο του οποίου φέρουν, δικαιολογεί την αλλαγή του για ψυχολογικούς λόγους και την υιοθέτηση του επωνύμου της μητέρας

Απεργία ΓΣΕΕ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν από τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης (17.4.24) στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης συγκεντρώσεων στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ.