Συνάντηση μεταξύ της Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών Ερμίνας Κυπριανίδου και του Προέδρου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Καθ. Μανώλη Πλειώνη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας των δύο φορέων σε θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς τους, μεταξύ των οποίων η Κλιματική Αλλαγή, η Πολιτική Προστασία και η Αέρια Ρύπανση.

Συγκεκριμένα συνομολογήθηκε η πρόθεση τους να αναπτύξουν συνεργασίες σε πεδία πολιτικής όπως η παρακολούθηση περιβαλλοντικών και κλιματικών δεδομένων, οι μηχανισμοί προειδοποίησης και αντιμετώπισης των φυσικών καταστροφών.

Επίσης διαπιστώθηκε η διάθεση για συνέργειες των δύο φορέων σε θέματα Τέχνης Και Επιστήμης.

Το επόμενο διάστημα οι δυο φορείς θα εντείνουν την μεταξύ τους επικοινωνία, ώστε να δρομολογηθούν συγκεκριμένες ενέργειες και δράσεις.


Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΡΜΙΝΑ ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΟΥ

 

Προβλήθηκε 819 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.