Ταεκβοντό: Χάλκινο μετάλλιο για τη Δεσύλλα του Αίαντα Αγίου Δημητρίου, στην Τουρκία

Στα πέριξ 10 Φεβρουαρίου 2017

Νέα μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό ταεκβοντό με πρωταγωνίστρια την Ιωάννα Δεσύλλα, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συλλόγων που ολοκληρώθηκε την Πέμπτη στο Μπέλεκ της Τουρκίας.

Η αθλήτρια του Αίαντα Αγίου Δημητρίου, λίγους μήνες μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 του Γκρόζνι, σημείωσε δύο νίκες σε τρεις αγώνες της κατηγορία των -62 κιλών και βρέθηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου των νικητριών.

Η Δεσύλλα στον πρώτο αγώνα νίκησε 25-13 την Μιζγκίν Μπιλγκίν από την Τουρκία και στα προημιτελικά 10-7 το Νο-2 του ταμπλό, την Ντάρια Γιακόβλεβα από την Ουκρανία. Στον αγώνα της τετράδας, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε 10-7 την Μάριγια Στέτιτς από την Κροατία.

Την πρώτη θέση στην κατηγορία όπου συμμετείχαν συνολικά 16 αθλήτριες, κατέλαβε η Ιρέμ Γιαμάν από την Τουρκία, ενώ δεύτερη ήταν η Στέτιτς. Στην τρίτη θέση μαζί με την Δεσύλλα βρέθηκε η Σεϊμά Νουρ Σογκούτ από την Τουρκία. 

Προβλήθηκε 2642 φορές

''Ρίξαμε τα τείχη για τους αθλητές μας''  Βραβεύσεις Αθλητών Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης 2026

Στο κατάμεστο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου πραγματοποίησαν την Κυριακή 1 Μαρτίου 2026, την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των αθλητών, προπονητών καθώς και όλων όσων συνέβαλαν για τις νίκες και τις διακρίσεις που πέτυχαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2025.

Η νέα διοικητική δομή του Δήμου Αλίμου: Οι αντιδήμαρχοι, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι και οι αρμοδιότητες

Με στόχο την αποτελεσματική λειτουργία της πόλης και την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη, ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, προχώρησε στον ορισμό της νέας ομάδας διοίκησης.