Πήδηξε από τον 25ο όροφο του Πύργου Αθηνών. Τον έκανε εξέδρα base jump

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 17 Φεβρουαρίου 2017

Το ψηλότερο κτίριο της Ελλάδας, ο Πύργος των Αθηνών στους Αμπελόκηπους έγινε πρόσφατα εξέδρα base jump για έναν τολμηρό νεαρό που αποφάσισε να πηδήξει με αλεξίπτωτο από τον 25o όροφο – κάτι παράνομο εκτός από επικίνδυνο.

Παρά την κίνηση και τα εμπόδια των γύρω κτιρίων, ο νεαρός προσγειώθηκε με ασφάλεια στην πλατεία , στη Λουίζης Ριανκούρ, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών.

Ο billy bo όπως είναι το ψευδώνυμό του - κατέγραψε όλη τη διαδικασία – από το ασανσέρ, το άλμα από την ταράτσα και την προσγείωση του - και την ανέβασε στο youtube.  (εδώ)

 

πηγή: http://www.usay.gr/

Προβλήθηκε 1938 φορές
Ο καιρός το Σάββατο 03.05.2025

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα ανατολικά και τα νότια. Στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη θα φτάσει τους 20 με 23 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα έως 24 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Παρασκευή 02.05.2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Το βράδυ γενικά αίθριος.

Ο καιρός την Τρίτη 29 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. - Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.