Δεν σταματάει να δείχνει την αγάπη του για την Ελλάδα.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη media day για το All Star Weekend είναι συγκλονιστικές και... παράδειγμα για όλους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε σε ερώτηση Έλληνα δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια της media day για το All Star Game και... έσταξε μέλι για την χώρα μας

Και αυτό γιατί όταν κλήθηκε να πει το τι θα διάλεγε ανάμεσα στον τίτλο του MVP στο All-Star Game, στο πρωτάθλημα με τους Μπακς ή σε ένα μετάλλιο με την Εθνική, εκείνος διάλεξε χωρίς δεύτερη σκέψη το μετάλλιο, αφού “αυτό το παίρνει όλη η Ελλάδα”!

Μάλιστα, τόνισε πως “Η Ελλάδα είναι μια πανέμορφη χώρα, που δουλεύει σκληρά καθημερινά, όποιος πάει εκεί τον υποδέχονται καλά. Αυτό έκαναν στους γονείς μου πριν 20 χρόνια. Όπου κι αν πάω η Ελλάδα βρίσκεται πίσω μου. Δεν είναι ο Γιάννης στο All Star Game είναι η Ελλάδα”. 

Πατήστε εικόνα και θαυμάστε τον

πηγή: www.newsit.gr

Προβλήθηκε 844 φορές
Κροούσματα κορονοϊού: Αυτές είναι οι 7 περιοχές της Αττικής που είναι στο κόκκινο

Στο κέντρο της Αθήνας και σε περιοχές γύρω από αυτό αποτυπώνεται πλέον έκρηξη κρουσμάτων κορονοϊού. Η έκρηξη των κρουσμάτων στην Αττική αποτυπώνεται πλέον και στις εισαγωγές στα νοσοκομεία.

Έκλεισε το Δημαρχείο Μαρκόπουλου λόγω κορωνοϊού - Από προσωπικό ασφαλείας και με ραντεβού οι υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες του Δημαρχείου, θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας και οι πολίτες θα εξυπηρετούνται με ραντεβού, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα για την επιβολή έκτακτων μέτρων αναφορικά με τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού.