Κανονικά θα λειτουργήσει τη Δευτέρα ο σταθμός του μετρό "Σύνταγμα", καθώς ολοκληρώθηκαν οι τεχνικές εργασίες του νέου συστήματος συλλογής κομίστρου.

Υπενθυμίζουμε ότι όπως και χθες, έτσι και σήμερα τέσσερις σταθμοί του μετρό παραμένουν κλειστοί, λόγω τεχνικών εργασιών που αφορούν την εγκατάσταση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Σήμερα, Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, ο σταθμός Σύνταγμα των γραμμών 2 και 3, ο σταθμός Αργυρούπολη της γραμμής 2 και οι σταθμοί Νομισματοκοπείο και Δουκ. Πλακεντίας της γραμμής 3, είναι κλειστοί λόγω τεχνικών εργασιών. 

Προβλήθηκε 2201 φορές
Δ.ΥΠ.Α πρώην ΟΑΕΔ: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ-τ ΟΕΕ-τ ΟΕΚ με ανακοίνωση του αναφέρεται στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 33.790,00€ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ SITE ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη 16.05.2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια όπου πιθανόν το μεσημέρι να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.