Δωρεά μαθητών από την Ιταλία στο Κοινωνικό Φαρμακείο Βύρωνα - Αλληλεγγύη στην Ελλάδα της κρίσης

Στα πέριξ 01 Μαρτίου 2017

Οι μαθητές ενός Πολυκλαδικού Λυκείου από το Μιλάνο της Ιταλίας βρέθηκαν στο Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Βύρωνα σε ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης στην Ελλάδα που μαστίζεται από την κρίση.

Μαθητές και καθηγητές είχαν στις αποσκευές τους φάρμακα τα οποία πρόσφεραν στο Ιατρείο και στη συνέχεια ενημερώθηκαν για την 4χρονη έως σήμερα δράση του.

Στελέχη του Ιατρείου τούς ευχαρίστησαν για τη βοήθεια και την επίσκεψη και στη συνέχεια οι μαθητές αναχώρησαν για την Επίδαυρο, τελευταίο σταθμό του ταξιδιού τους στην Ελλάδα.

http://www.alfavita.gr 

Προβλήθηκε 969 φορές

Επεισοδιακή καταδίωξη στο Παλαιό Φάληρο: ''Καρφώθηκε'' με κλεμμένο αυτοκίνητο σε 4 παρκαρισμένα οχήματα και συνελήφθη

Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια