Μετά την επίθεση των μασκαρεμένων με βόμβες μολότοφ στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, οι υπεύθυνοι του κόμματος αποφάσισαν ν' αστικοποιηθούν και σε ότι αφορά στα μέτρα ασφαλείας, όπως αποκάλυψε την επόμενη ημέρα το bloko.gr, καθώς τοποθέτησαν θωρακισμένη σκοπιά έξω από τα γραφεία, ενώ πλέον φυλάσσονται από ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ κοκ.

Το οξύμωρο όμως για ένα πολιτικό σχηματισμό που σεμνύνεται ή έστω σεμνύνονταν για τις θέσεις του υπέρ κάθε είδους ελευθεριών και δικαιωμάτων, μεταξύ των οποίων φανταζόμαστε και εκείνων της ανεμπόδιστης μετακίνησης στα πεζοδρόμια για ΑΜΕΑ και παιδικά καροτσάκια, είναι πως τοποθέτησαν την σκοπιά πάνω σε μια τέτοια ράμπα, μετατρέποντας τον εξωτερικό χώρο των γραφείων σε απροσπέλαστο για τους κοινούς θνητούς με ειδικά προβλήματα.

Ποιος άραγε αγχινούστατος εγκέφαλος επέλεξε το σημείο, χωρίς ν' αναρωτηθεί καν για ποιο λόγο γέρνει προς τα μπρος η σκοπια και να χρειαστεί το "πανωσήκωμα" με ταύλες για να έρθει στα ίσα της; Μπορεί κάποιος να μας πει απο τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί αδιαφορούν και καταπατούν χωρίς αιδημοσύνη τα στοιχειώδη δικαιώματα του πολίτη;

Σκοπιά και παρκαρισμένα αυτοκίνητα... Ότι καλύτερο για κάποιον με κινητικό πρόβλημα να έχει πρόσβαση στην εισοδο των γραφείων.

Φωτογραφία από bloko.gr 

Προβλήθηκε 2035 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.