Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης (www.zougla.gr)

Νέα σελίδα έχει φτιαχτεί στο Facebook που καλεί τους φίλους της ταχύτητας να παρευρεθούν στην 2η συνάντηση στο Ribas! Η... πρόσκληση αναφέρει χαρακτηριστικά:

Η σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο Facebook (εδώ).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου, η ώρα 23:00 στην τοποθεσία Λεωφόρος Βάρκιζας-Σουνίου (Ρίμπας).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να μαζευτούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι λάτρεις της ταχύτητας να δείξουμε τα οχήματά μας και τις αναβαθμίσεις που έχουν γίνει επάνω σε αυτά.

Η συνάντηση μπορεί να είναι και... πρωταπριλιάτικο αστείο την ημερομηνία που οργανώνεται! Ο λόγος που δημιουργήσαμε αυτήν την εκδήλωση είναι επειδή θέλουμε να θυμηθούμε τα παλιά Meet με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξουν επεισόδια.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να έρθετε με τα οχήματα σας (η χωρίς) για μια ειρηνική συνάντηση η οποία δεν θα ξεχαστεί. Πολύ πιθανόν να εμφανιστούν περιπολικά αλλά κανείς δεν είναι ανάγκη να φύγει.

Παραμένουμε στον χώρο συνάντησης και δεν προκαλούμε τους αστυνομικούς με επιδείξεις και ελιγμούς για να μην αρχίσουν και γράφουν κλήσεις.

Υ.Γ. Να σας παρακαλέσω να μην στέλνετε μηνύματα στον διαχειριστή της σελίδας Ribas Meet Team διότι η εκδήλωση αυτή δεν έχει καμία σχέση με τους διαχειριστές εκείνης της σελίδας. Επίσης αυτή η συνάντηση δεν έχει καμία σχέση με την συνάντηση που έγινε την προηγούμενη φορά στην Βάρκιζα όπου υπήρξαν επεισόδια με τους αστυνομικούς.

(Σας περιμένουμε για να περάσουμε μια ωραία βραδιά χωρίς επεισόδια και κλήσεις!)

ΠΡΟΣΟΧΗ
Σε καμία περίπτωση δεν επιδιώκουμε επεισόδια, ωστόσο εάν υπάρξουν αναταραχές δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη. Από την στιγμή που θα παραβρεθείτε στον χώρο συνάντησης η ευθύνη για τις επιδείξεις και τους ελιγμούς είναι όλη δική σας.

(Όσοι επρόκειτο να έρθουν με το όχημα τους να μας στείλουν μήνυμα για μερικές χρήσιμες και βοηθητικές συμβουλές.)
Επίσης θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη για την ακύρωση της προηγούμενης εκδήλωσης, όλα έγιναν καθαρά για λόγους ασφαλείας.

-Πολύ πιθανόν η ημερομηνία της συνάντησης να αλλάξει οπότε να μπαίνετε συνέχεια στην εκδήλωση για να έχετε νέα μας.-

 

Προβλήθηκε 2440 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.