Επεισόδια μεταξύ οπαδών στην Ποσειδώνος - Κλειστό το ρεύμα προς Πειραιά

Στα πέριξ 04 Μαρτίου 2017

Προσαγωγές από την Αστυνομία και κυνηγητό στα στενά του Π. Φαλήρου... - Φθορές σε αυτοκίνητα και εμπρησμός μοτοσυκλέτας

Σοβαρά επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και λίγη ώρα μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων στο ύψος του Φαληρικού Δέλτα.

Αυτή την ώρα είναι κλειστή η λεωφόρος Ποσειδώνος στο ρεύμα προς τον Πειραιά ενώ με μεγάλη δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία στο ρεύμα προς τη Γλυφάδα.

Οι οπαδοί συνεπλάκησαν μεταξύ τους, έγινε ρίψη μολότοφ, έχουν προκαλέσει ζημιές σε αυτοκίνητα, ενώ έκαψαν μία μοτοσυκλέτα.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει προσαγωγές. 

www.tromaktiko.gr

Προβλήθηκε 2801 φορές

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια