Ληστεία χρηματαποστολής στον Άλιμο

Στα πέριξ 07 Μαρτίου 2017

Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι κοντά σε ΑΤΜ τράπεζας και περίμεναν την στιγμή που ο υπάλληλος θα πήγαινε να εφοδιάσει το μηχάνημα με χρήματα.

Όλα έγιναν στις 10:30.

Οι δυο ληστές που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με γρήγορες κινήσεις πλησίασαν τον υπάλληλο της χρηματαποστολής και τον ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων.

Οι δράστες αφού άρπαξαν το βαλιτσάκι με τα χρήματα απομακρύνθηκαν από την οδό Ιωνίας με μια μοτοσικλέτα την οποία είχαν παρκάρει κοντά στο σημείο της ληστείας,.

http://www.alfavita.gr 

Προβλήθηκε 1980 φορές

Άγιος Δημήτριος: Οι ανατριχιαστικές μαρτυρίες των γυναικών που εξέδιδε ο 42χρονος-  Η ανήλικη με τα 10 ραντεβού και οι βασανισμοί της εγκύου

Ο 42χρονος μαστροπός απειλούσε νεαρή κοπέλα ότι θα βλάψει τις γάτες της, εκμεταλλευόταν την ευαλωτότητα των θυμάτων του και τα εξανάγκαζε να πρωταγωνιστήσουν σε ταινίες πορνό και να συνευρεθούν με τον ίδιο αλλά και με πελάτες

Θρίλερ στον Νέο Κόσμο: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό σε διαμέρισμα και διπλά τους μια καραμπίνα - Η γυναίκα έχει πυροβοληθεί στον θώρακα

Νεκροί βρέθηκαν ένας άνδρας και μια γυναίκα σε διαμέρισμα στο Νέο Κόσμο το βράδυ της Πέμπτης 4 Σεπτεμβρίου με την γυναίκα να βρίσκεται σε προχωρημένη αποσύνθεση.