''Γονείς στα Θρανία''- Σύλλογος Γονέων 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης

Εντός των τειχών 09 Μαρτίου 2017

Ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης στην προσπάθειά του να ενημερώσει, να προβληματίσει, να επικοινωνήσει, να συνεργαστεί και με βάση πάντα το σύνθημά του: «είμαι γονιός και νοιάζομαι», διοργανώνει ανοιχτή ενημερωτική συζήτηση με θέμα: <<Πλάθοντας ανθρώπους>>, την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 και ώρα 18.30 στην αίθουσα Β1.

Το θέμα θα παρουσιάσει ο Επιφάνειος Πρέκας, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Ψυχοθεραπευτής.

Σας περιμένουμε για να ανταλλάξουμε απόψεις και να συζητήσουμε για τα σοβαρά θέματα που απασχολούν εμάς και τα παιδιά μας. 

Προβλήθηκε 1507 φορές

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Είναι χρέος μας να ανταποκριθούμε στις μεγάλες ανάγκες που έχουν προκύψει στις πληγείσες περιοχές και να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που βιώνουν τις δύσκολες αυτές συνθήκες στο Κρυονέρι, την Μεσσηνία και τα Κύθηρα.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΒΥΡΩΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΈΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΗΡΑΓΓΑΣ

Σας παραθέτουμε την κοινή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό των Δημάρχων Ηλιούπολης, Αργυρούπολης - Ελληνικού, Βύρωνα σύμφωνα με τη δέσμευση στο Διαδημοτικό Συμβούλιο που έλαβε χώρα την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2025