• lampros_odontiatros
  • raxati
  • little_bees
  • paulou_dontia
  • syntrivani
  • kargas
  • ispecs
  • chrysallida_new
  • vlachos_apofraxeis
  • venchi
  • jason cafe
  • anagnostou
  • enso_tatoo
  • stamatiou_apofraxeis
  • 3pigs
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • psinokaimetho
  • chrisalida
  • artina bakery
  • skoumis_metaforiki
  • dimi_fashion
  • moutrakia.kids.tv
  • petshopcorner
  • kids_party
  • Iraklis_Tsims
  • goudis
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • booze

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ

Εντός των τειχών 10 Μαρτίου 2017

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης αποφάσισε στις 13.10.16 κατά πλειοψηφία τη μετονομασία της Πλατείας Ηρώδου Αττικού σε Πλατεία Λευκαδίων, μετά από εισήγηση του Αντιδημάρχου Τάσου Παναγιώταρη.

Η απόφαση εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και την  Κυριακή 12.3.2017 στις 10:15 π.μ.  θα γίνει η επίσημη ανάρτηση των πινακίδων της μετονομασίας της Πλατείας , παρουσία του Μητροπολίτη Λευκάδος & Ιθάκης κ.κ. Θεοφίλου και του Δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου , με τη συμμετοχή του συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης και γύρω Δήμων «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ».

Σας περιμένουμε όλους.

το διαβάσαμε στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηλιούπολης 

Προβλήθηκε 2813 φορές

Αγιασμός και έναρξη της νέας προσκοπικής χρονιάς στην Ηλιούπολη

Με την παρουσία εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, μελών της προσκοπικής οικογένειας και φίλων του Προσκοπισμού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στις 12:00, ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας προσκοπικής χρονιάς στην Ηλιούπολη.