Και λεγόμαστε άνθρωποι.

Κάθε μέρα γίνονται αποτρόπαιες πράξεις με ζώα στη χώρα μας,

1) Αναβρυτή Ναυπακτίας.

Άγνωστος ή άγνωστοι σκότωσαν και κάρφωσαν επιδεικτικά σκυλί πάνω σε κολόνα που είχε ταμπέλα που προειδοποιούσε για περιοχή που έχει δηλητήριο.

2) Ξάνθη

Ένα ιδιαίτερα απίστευτο συμβάν καταγράφεται στην Ξάνθη, με μία αδέσποτη σκυλίτσα να εντοπίζεται προσφάτως βιασμένη.

Όπως αναφέρει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης στο Facebook, πρόκειται για ένα αδέσποτο το οποίο είχε στειρωθεί ωστόσο τα ίχνη του είχαν χαθεί.

Μετά από λίγες ημέρες εντοπίστηκε αλλά σε ιδιαίτερα άσχημη κατάσταση και μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο όπου διαπιστώθηκε βιασμός!!!!

3) Ηλεία

Στο Στρούσι, οι φιλόζωοι των Λεχαινών εντόπισαν και μετέφεραν για περίθαλψη ένα σκύλο που βρέθηκε με τα πόδια δεμένα και σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και το ένα μάτι βγαλμένο.

Οι αδίστακτοι δράστες της πράξης αυτής, δείχνουν πως βγάζουν τις αρρωστημένες διαθέσεις τους σε ένα τετράποδο, ένα μίσος που δεν χωρά ο ανθρώπινος νους, δίχως λόγο και αφορμή.

Το σκυλάκι μετέφερε η πρόεδρος των Φιλόζωων Λεχαινών Άντα Παναγιωτοπούλου, στο κτηνιατρείο της Παναγιώτας Τσάγκου, που τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε καταφύγιο περίθαλψης κακοποιημένων και αδέσποτων σκύλων, λόγω της πληθώρας των περιστατικών.

Τα σχόλια δικά σας.

 

Προβλήθηκε 1640 φορές
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 08-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το βράδυ θα πυκνώσουν. - Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 07-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και το απόγευμα νότιοι νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 14 έως 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 έως 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.