O Δήμος Βύρωνα στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων θα φιλοξενήσει τη θεατρική ομάδα «ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ», σε μία παρουσίαση του έργου του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ «Μάκμπεθ».

Οι παραστάσεις θα δοθούν στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» το Σάββατο 1, την Κυριακή 2, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου 2017 και ώρα 20.00.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Λίγα λόγια για το έργο
Έργο γεμάτο αίμα, φιλοδοξία, μίσος, αυτά σε πρώτη φάση βλέποντας κανείς τα πράγματα επιφανειακά. Εδώ όμως υπάρχουν προβλήματα και κατ’ επέκταση προβληματισμοί που συναντά ο καθένας από μας στη ζωή μας, πολιτική και καθημερινή, κρυμμένα πράγματα της ψυχολογίας του καθενός και της ακτινογραφίας της κοινωνίας.

Το κυνήγι της εξουσίας με οποιοδήποτε τρόπο. Ο ήρωάς μας χωρίς να είναι κακός οδηγημένος πρωταρχικά από την απονομή δικαιοσύνης και στη συνέχεια από την ανασφάλεια, εγκλωβίζεται στο δωμάτιο της εξουσίας και μετατρέπεται σε τέρας.
Το ρόλο σ’ αυτό παίζει το θηλυκό. Χωρίς όνομα ,αποποιούμενη τη φύση της, τον οδηγεί στους φόνους. Και με άλλη μορφή συναντά το θηλυκό, τις τρεις μάγισσες που είναι το πεπρωμένο, αυτό που ακολουθεί τυφλά.
Στο τέλος έρχεται η κάθαρση.

Συντελεστές της παράστασης:
Μίνα Αλεβίζου, Βασιλική Παπαλόη, Χριστίνα Παπανδρέου, Χρήστος Αουμάρι, Τρύφωνας Δαμιανόπουλος, Αλέξανδρος Μαλούκος, Παναγιώτης Μπιτζής, Ζωή Γκοντίνου, Νίκος Γιαγκλίτσης, Νίκος Σταματέλος, Χρήστος Δερβεντζής, Κώστας Βανταράκης, Ηρώ Κόκκινου, Ιωσήφ Μάντζαρης, Γρηγόρης Ευσταθίου, Χαρά Αναγνωστοπούλου, Γιάννης Αγγέλης, Εβίνα Καλαντζή, Λυδία Κουρούση.

Σκηνοθεσία: Χρήστος Δερβεντζής
Σκηνικά –κουστούμια: Enea Guzja
Φωτογραφίες: Μιχάλης Κωνσταντάς
Υπεύθυνη της ομάδας: Λουκία Αντωνίου 

Προβλήθηκε 943 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.