Στο στόχαστρο κουκουλοφόρων μπήκαν τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Μεσογείων. Ομάδα επτά ατόμων επιτέθηκε πρώτα στα γραφεία και στη συνέχεια στο βιβλιοπωλείο της οργάνωσης.

Οι κουκουλοφόροι με βαριοπούλες επιχείρησαν αρχικά να σπάσουν τη θωρακισμένη πόρτα των γραφείων της Χρυσής Αυγής. Δεν τα κατάφεραν και κινήθηκαν κατά του βιβλιοπωλείου που βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

Οι επτά νεαροί έσπασαν τη τζαμαρία του βιβλιοπωλείου και στη συνέχεια μπήκαν στο χώρο όπου συνέχισαν να σπάνε με τις βαριοπούλες, ενώ πέταξαν και χρώματα.

Δευτερόλεπτα αργότερα οι κουκουλοφόροι βγήκαν από το βιβλιοπωλείο της Χρυσής Αυγής και “σκορπίστηκαν” στα γύρω στενά.

Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα και περιπολικά, αλλά και μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο, ωστόσο παρά τις έρευνες μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κανείς από τους δράστες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ (Πηγή: newsit.gr) 

Προβλήθηκε 1224 φορές
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 08-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το βράδυ θα πυκνώσουν. - Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 07-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και το απόγευμα νότιοι νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 14 έως 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 έως 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.