Μπράβο στην Ντέμη. Πρώτο βραβείο με το έργο της ''ΚΥΘΝΟΣ''

Εντός των τειχών 01 Απριλίου 2017

Για ακόμη μία φορά, μαθήτρια του σχολείου μας, μας έκανε υπερήφανους!

Η μαθήτρια της Ε΄ τάξης, Ντέμη Ζούμπου, με το έργο της πήρε το πρώτο βραβείο στον Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής του Μουσείου  Κυκλαδικής Τέχνης,στην ενότητα ΄Φανταστικές Κυκλάδες΄.

Τη συγχαίρουμε και της ευχόμαστε να είναι καλότυχη και να έχει πάντα επιτυχίες!

Το κείμενο είναι από την ιστοσελίδα του 17ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (εδώ

Τα έργα των νικητών θα πρωταγωνιστήσουν στην φετινή αφίσα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΜΚΤ.

 

Προβλήθηκε 1712 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.