Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Παλαιό Φάληρο -Ανταλλαγή πυροβολισμών με Γεωργιανούς ληστές.

Στα πέριξ 03 Απριλίου 2017

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία μετά από ληστεία στην οδό Μουσών στο Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, αστυνομικοί εντόπισαν τέσσερα άτομα και κατάφεραν να συλλάβουν δύο από αυτά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν στις 10:10 το πρωί, όταν σε διαμέρισμα που διαμένει ζευγάρι ηλικιωμένων εισέβαλε ομάδα Γεωργιανών. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία κατέφθασε άμεσα στο σημείο με αποτέλεσμα οι δράστες να πηδήξουν στον 7ο όροφο προκειμένου να διαφύγουν .

Ακολούθησε καταδίωξη με ανταλλαγή πυροβολισμών και οι αστυνομικοί κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες σε δύο από τους δράστες, ενώ αναζητούν τους άλλους δύο συνεργούς τους.

Δεκάδες αστυνομικοί παίρνουν μέρος σε επιχείρηση στην οδό Άρεως και στα γύρω στενά κοντά στην παραλιακή λεωφόρο καθώς οι ύποπτοι θεωρούνται «ένοπλοι και επικίνδυνοι».

Από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται πως οι δράστες είναι Γεωργιανοί και οπλισμένοι.

Την ίδια ώρα, σακίδιο με χρυσαφικά και όπλο βρέθηκε σε διαμέρισμα ηλικιωμένων, στον έβδομο όροφο πολυκατοικίας στο Φάληρο, που φαίνεται να συνδέεται με τους δράστες, οι οποίοι πιθανότατα το διέρρηξαν με σκοπό να κλέψουν.

Ασαφείς παραμένουν για την ώρα οι συνθήκες κάτω από τις οποίες οι δράστες ξέχασαν τα σύνεργά τους στο διαμέρισμα.

Πηγή: iefimerida.gr  

Προβλήθηκε 1849 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.