ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ «ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ - συγκέντρωση τροφίμων

Εντός των τειχών 05 Απριλίου 2017

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, αναγνωρίζοντας την τεράστια πλέον ανάγκη της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αλλά και προς τους εργαζόμενους του ATHENS LEDRA HOTEL, που έχουν 264 ημέρες απλήρωτοι, σας καλεί σε μια προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διαρκείας (μακαρόνια, ρύζι, ζάχαρη, όσπρια, λάδι, γάλα εβαπορέ κ.λ.π.).

Όχι με τον χαρακτήρα της φιλανθρωπίας αλλά για να δώσουμε στους συνανθρώπους μας να καταλάβουν ότι δεν είναι μόνοι.

Να σταθούν στα πόδια τους, να στηρίξουν τις οικογένειές τους και να διεκδικήσουν τη ζωή που τους αξίζει.

Τα τρόφιμα συγκεντρώνονται στα γραφεία του Συλλόγου μας από :

Τετάρτη 5/4/2017 ώρα 8-10μ.μ.
Πέμπτη 6/4/2017 ώρα 6-8μ.μ. και
Παρασκευή 7/4/2017 ώρα 6-8μ.μ.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανιδιοτελή προσφορά και ανταπόκριση


Το Δ.Σ. 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

«ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ

ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ 9 - Τ.Κ.16345 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΤΗΛ. 2109732660

http//sullogos.pblogs.gr
mail : [email protected]
[email protected]

Προβλήθηκε 1102 φορές

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ''

Κατά το στάδιο υλοποίησης, προέκυψε ένα απρόβλεπτο συστημικό τεχνικό πρόβλημα από την πλευρά της συνεργαζόμενης ασφαλιστικής εταιρείας, το οποίο καθυστέρησε την τελική έκδοση των ασφαλιστηρίων.

Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !!! ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την ΠΕΜΠΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 11.00 – 13.30 για την ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ της ΠΡΟΕΔΡΟΥ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ μας

Η δημοτική αρχή του Δήμου Ηλιούπολης θέλοντας να επιβάλλει “ΣΙΓΗ νεκροταφείου”, εκφοβισμό και τρομοκρατία παρέπεμψε την ΠΡΟΕΔΡΟ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ μας στο πειθαρχικό συμβούλιο με ποινή την στέρηση πάνω από 3 μισθούς …….