ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΗ ΛΑΜΠΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΑΥΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ Ή ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN!


Με συνέπεια σε δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ διοργανώνει Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Bazaar στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του στα Νότια Προάστια, Λ. Βουλιαγμένης 57, από την Πέμπτη 6 Απριλίου στις 18.00 έως και το Σάββατο 8 Απριλίου στις 14.00, με στόχο την ενίσχυση του Ιδρύματος Περιθάλψεως θηλέων ατόμων με Νοητική Υστέρηση ή Σύνδρομο Down «ΜΑΡΙΑ ΚΟΚΚΟΡΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Οι σπουδάστριες και οι σπουδαστές Εργοθεραπείας και Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας έχουν ετοιμάσει για το bazaar μοναδικές χειροποίητες λαμπάδες και αγιογραφίες, ενώ το Τμήμα Ζαχαροπλαστικής έχει παρασκευάσει ευφάνταστα πασχαλινά σοκολατένια αυγά, τα οποία θα πωλούνται σε πολύ καλές τιμές και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για τις ανάγκες του Ιδρύματος «Μ. Κόκκορη».

Διάλεξε κι εσύ τη λαμπάδα και το πασχαλινό αυγό για το βαφτιστήρι σου από το bazaar του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας και βοήθησε ένα κορίτσι που πάσχει από νοητική υστέρηση ή Σύνδρομο Down.

Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη!

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117, http://www.iekalfa.gr/
 

Προβλήθηκε 983 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.