Νέα επίθεση αγνώστων στο σπίτι του προέδρου του ΟΑΣΑ στην Άνω Γλυφάδα

Στα πέριξ 07 Απριλίου 2017

Στο στόχαστρο ομάδας αγνώστων βρέθηκε για δεύτερη φορά ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ, Τάσος Ταστάνης.

Γύρω στις 7.30 χθες το βράδυ, περίπου 50 άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στους τοίχους έξω απ’ το σπίτι του στην Άνω Γλυφάδα και πέταξαν φέιγ βολάν φωνάζοντας συνθήματα.

Τα συνθήματα που έγραψαν οι άγνωστοι στο σπίτι του πρόεδρου, ήταν «ελεύθερες μετακινήσεις», «σπάσιμο στις μπάρες» και «κλωτσιές στους ελεγκτές».

Υπενθυμίζεται πως είναι η δεύτερη φορά που ο πρόεδρος και η οικογένειά του δέχονται επίθεση. Η πρώτη ήταν στις 4 Δεκέμβρη του 2016.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ, Τάσος Ταστάνης, «πρόκειται για μια ακόμη φασιστική ενέργεια, που σχεδιάστηκε από σκοτεινούς κύκλους, θυμίζει άλλες εποχές και δεν έχει απολύτως κανένα έρεισμα στην κοινωνία».

«Προφανώς δεν ανταποκρίνεται στο αίτημα των εκατομμυρίων πολιτών της Αθήνας για σύγχρονες, ασφαλείς και προσιτές δημόσιες συγκοινωνίες. Όσες απειλές και τρομοκρατικές επιθέσεις και αν δεχτούμε, δεν πρόκειται να μας πτοήσουν.

Θα συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ένταση τον αγώνα μας για την αναβάθμιση των μετακινήσεων των συμπολιτών μας και τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των αστικών συγκοινωνιών» κατέληξε ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ, ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Αρχείο 

Προβλήθηκε 2018 φορές

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια