Για ακόμη μια χρονιά οι πλέον κορυφαίοι Εrotic Performers από κάθε γωνιά του πλανήτη επιλέγουν την Αθήνα και το Erotic Art Festival.

Με ανεβασμένη διάθεση, έρχονται να απογειώσουν τις αισθήσεις μας!

MEET THE WORLD FAMOUS SEX ARTISTS

πατήστε εικόνα και μπείτε στο site 

για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα του ΦεστιβάλOι κορυφαίοι sex artists έρχονται και παρουσιάζουν ένα τετραήμερο ασταμάτητου performing, το οποίο θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη!

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

GAZI Εntertainment Center Iερά Οδός 7-13
26 - 27 - 28 - 29 Μαΐου 2017

Η είσοδος επιτρέπεται σε άτομα άνω των 18 ετών.
 

http://erotic-festival.com/

χορηγός επικοινωνίας: Ηλιούπολη για όλους (www.ilioupoligiaolous.gr)

Προβλήθηκε 1239 φορές
Απεβίωσε ο Νίκος Ζουμπογιώργος

Απεβίωσε την Πέμπτη (28/5) ο Νίκος Ζουμπογιώργος, ο οποίος διατέλεσε επί σειρά ετών (1981 - 1990) αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ο εκλιπών υπήρξε ιπτάμενος αξιωματικός της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και πολιτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Έφυγε από τη ζωή  ο Πρέσβης επί τιμή, Θέμος Στοφορόπουλος.

Ήταν πρέσβης της Ελλάδος στην Κύπρο, όταν το 1988, εκδηλώνοντας την διαφωνία του με την τότε στροφή του Πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου στα ελληνοτουρκικά και την συμφωνία του Νταβός, υπέβαλε την παραίτησή του.

Τάκης Θεοδωρικάκος: Νέες εντάξεις έργων σε Δήμους των Νοτίων Προαστίων

Με εντολή του υπουργού Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκου εγκρίθηκαν νέες εντάξεις έργων σε δήμους της Νοτίων Προαστίων για την «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για τη δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των Δήμων» και την «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες».

Ο καιρός την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρώτες πρωινές καθώς και τις μεσημβρινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ.