Προγραμματική σύμβαση υπέγραψαν ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και η εταιρεία Delta Force Security, που αφορά τη φύλαξη του παραλιακού μετώπου.

Η διάρκεια της σύμβασης είναι έξι μηνών, για να καλύψει τους θερινούς μήνες και ισχύει από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, όταν θα ξεκινήσουν δύο περιπολικά της εταιρείας να κάνουν περιπολίες σε όλο το μήκος του παραλιακού μετώπου της πόλης καθώς και στις ελεύθερες παραλίες.

Το κόστος της υπηρεσίας αυτής θα ανέλθει σε 71.300 ευρώ.

Οι σύμβαση προβλέπει τη συνεχή παρουσία δύο περιπολικών, σε τρεις 8ωρες βάρδιες όλο το 24ωρο, εφτά ημέρες την εβδομάδα.

Οι φύλακες θα συνεργάζονται με όλες τις κρατικές αρχές (Αστυνομία, Λιμενικό Σώμα, Δημοτική Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ) στις περιπτώσεις που διαπιστώνουν οποιοδήποτε περιστατικό.

Για την καλή λειτουργία και τον συντονισμό της δράσης, την Τετάρτη 7 Ιουνίου ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος συγκάλεσε σύσκεψη μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων, της διεύθυνσης των ομάδων ΔΙΑΣ, των τοπικών αστυνομικών τμημάτων, της Δημοτική Αστυνομίας, του Δήμου και της εταιρείας φύλαξης όπου συζητήθηκαν οι τρόποι συνεργασίας και ο συντονισμός των μεταξύ τους ενεργειών.

Πηγή:www.3vita.gr 

Προβλήθηκε 1310 φορές

Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Έκρυβαν ναρκωτικά σε δέντρα και υδρορροές - 5 συλλήψεις (video)

Επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, στον προαύλιο και περιβάλλοντα χώρο των φοιτητικών εστιών. Συνελήφθησαν 5 άτομα που αποθήκευαν και διακινούσαν ναρκωτικά.

Δύο ανήλικοι συνελήφθησαν για την επίθεση σε 15 χρονο και 17χρονο στην Αργυρούπολη

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες, λίγο μετά τις 19:30, οι δράστες μόλις είδαν τους δύο ανήλικους στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, τους πλησίασαν και ξαφνικά άρχισαν να τους χτυπούν άγρια...