Αγαπητά μου παιδιά,

Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, που αφορά την εισαγωγή των υποψηφίων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για την επιτυχία σας.

Οι κόποι και η αγωνία ετών, τόσο οι προσωπικοί σας όσο και των οικείων σας, ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς σας που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά σας βάζοντας και εκείνοι ένα λιθαράκι στην επιτυχία σας.

Θα ήθελα να απευθυνθώ επίσης στις μαθήτριες και στους μαθητές που προσπάθησαν αλλά δεν πέτυχαν φέτος. Είμαι βέβαιος ότι θα αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που τους δίνονται. Η απόκτηση της γνώσης εξάλλου είναι μια συνεχής προσπάθεια.

Είμαι υπερήφανος για όλες και για όλους σας. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέους επιστήμονες που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξή του.

Η πόλη μας, ο Βύρωνας, είναι μια εκπαιδευτική κοινότητα με πολλά σχολεία και κυρίως με ευρύτατη συμμετοχή μαθητών στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Από την πλευρά μου, ως εκπαιδευτικός και ως δήμαρχος σας διαβεβαιώνω ότι τα σχολεία μας, αυτοί οι θύλακες της γνώσης και της προόδου, αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής.

Αγαπητά μου παιδιά,

Ένα νέο κεφάλαιο, πολύ σημαντικό ξεκινάει. Αδράξτε την ευκαιρία και απολαύστε το ταξίδι προς τη γνώση και την ίδια τη ζωή.

Σας εύχομαι καλή φοιτητική σταδιοδρομία.

Ο Δήμαρχος
Γρηγόρης Κατωπόδης

 

Προβλήθηκε 842 φορές