Συνελήφθη 54χρονος επιδειξίας έξω από σχολείο της Γλυφάδας

Στα πέριξ 22 Σεπτεμβρίου 2017

Ένας 54χρονος συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις έξω από σχολείο της Γλυφάδας.

Ειδικότερα, ο δράστης πήγε έξω από το συγκεκριμένο σχολείο και έκανε διάφορες άσεμνες πράξεις, ενώ στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί που τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, από αστυνομικές πηγές, ο 54χρονος έχει νοσηλευθεί σε ψυχιατρική κλινική.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, από το Τμήμα Ασφάλειας Γλυφάδας, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Προβλήθηκε 997 φορές

''Έφυγε'' από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Νέας Σμύρνης και παλιός πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Γιώργος Σιότροπος

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει δημοτική δαπάνη την Παρασκευή 1η Αυγούστου το πρωί στο Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Φωτεινής Νέας Σμύρνης και η ταφή στη συνέχεια στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης