Μια pop βραδιά αφιερωμένη στους πιο αδύναμους τετράποδους φίλους μας

Στα πέριξ 26 Σεπτεμβρίου 2017

Εν όψει της παγκόσμιας ημέρας αδέσποτων ζώων το νεοσύστατο σωματείο «Φιλοζωική Παρέμβαση Ελληνικού Αργυρούπολης» διοργανώνει σε συνεργασία με το Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης και το Σώμα Εθελοντών του Δήμου μας τo μεγαλύτερο νεανικό party της πόλης την Κυριακή 8/10/2017 και ώρα : 19:30 στο Πέτρινο Θέατρο Αργυρούπολης Μιλήτου & Κορίνθου .

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα της νεολαίας μας Κατερίνα Στικούδη ενώνει τη φωνή της με τους μοναδικούς Ζαν Μπατίστ, Deevibes & Dinamissπου θα βρίσκονται εκεί σε μια αφιλοκερδή συμμετοχή.

Μια pop βραδιά αφιερωμένη στους πιο αδύναμους τετράποδους φίλους μας που χρειάζονται στήριξη και φροντίδα.

Στόχος είναι η βραδιά αυτή να αποτελέσει αφενώς ένα σημείο συνάντησης όπου θα ενωθούν οι φωνές όλων εκείνων των ευαισθητοποιημένων πολιτών που παλεύουν για την προστασία και φροντίδα των αδέσποτων ζώων της πόλης μας και αφετέρου η προαιρετική οικονομική ενίσχυση η οποία θα διατεθεί αποκλειστικά για τη στείρωση, την φροντίδα τη σίτιση και περίθαλψη τους.

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά κοντά μας διασκεδάζοντας για καλό σκοπό !!! 

πηγή: https://notia.gr/

Προβλήθηκε 920 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.