Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών, έπειτα από ανακοπή καρδιάς, ο πατέρας των Γιάννη, Θανάση, Κώστα και Άλεξ, Αντετοκούνμπο, Τσαρλς.

Ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο βρισκόταν στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Μιλγουόκι, όπου αγωνίζεται ο Γιάννης.

Υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της Νιγηρίας στα νεανικά χρόνια του, ενώ το 1991 εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του, Βερόνικα.

Άδεια πήρε από τον Παναθηναϊκό, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο για να ταξιδέψει στην Αμερική.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από ΕΟΚ

“Το Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στα μέλη της οικογένειας Αντετοκούνμπο, για την αιφνίδια μεγάλη απώλεια του πατέρα Τσαρλς.

Η σύζυγος Βερόνικα και τα πέντε παιδιά, μεταξύ των οποίων τρεις διεθνείς αθλητές με τις Εθνικές ομάδες μπάσκετ της χώρας μας, ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Κώστας, βιώνουν τις πιο δύσκολες στιγμές που υπάρχουν για τους ανθρώπους, με την απώλεια συγγενικών τους προσώπων.

Οι σκέψεις μας είναι μαζί τους”.

Πηγή πληροφοριών: ΑΜΠΕ 

Προβλήθηκε 850 φορές
Ο καιρός το Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες θα είναι ιδιαιτέρως έντονα και θα εμφανίσουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα στις ακόλουθες περιοχές: Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες (κυρίως Σκιάθο και Σκόπελο), Νότια Πιερία, Βόρεια Εύβοια, νομό Φθιώτιδας (στα βόρεια), νησιά ανατολικού Αιγαίου (κυρίως Χίο και Λέσβο).