Στις 7 Νοέμβρη συμπληρώνονται 9 χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας ο Κώστας Κορτζίδης.

Ένας σπουδαίος άνθρωπος, που αφιέρωσε όλες του τις δυνάμεις, από όποια θέση και αν βρέθηκε, με συνέπεια και ανιδιοτέλεια, στον αγώνα για τη βελτίωση της ζωής των συνανθρώπων του, για την αλλαγή της κοινωνίας.

Μια πτυχή της ιστορίας του ήταν συνδεδεμένη με την Μακρόνησο. Είτε σαν εξόριστος - φυλακισμένος, μαζί με χιλιάδες άλλους κομμουνιστές, πατριώτες, δημοκράτες, είτε αργότερα, όταν αποσύρθηκε από το δημαρχιακό αξίωμα, ως πρόεδρος της ΠΕΚΑΜ (Πανελλήνιας Ένωσης Κρατουμένων Αγωνιστών Μακρονήσου), όπου συνέβαλε καθοριστικά στην προώθηση των στόχων της, για τη διατήρηση της ιστορικής μνήμης.

Η παράταξή μας, τιμώντας τον Κώστα Κορτζίδη και όλους τους Μακρονησιώτες, οργανώνει επίσκεψη στο Μουσείο της Μακρονήσου στην Αθήνα (Αγίων Ασωμάτων 31), την Κυριακή 12 του Νοέμβρη στις 11 πμ. (δείτε video εδώ)

Όσοι θέλουν να συμμετέχουν ας επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2109638279 καθημερινά από 6 μ.μ. έως 9 μ.μ. εκτός Σαββάτου & Κυριακής ή στα τηλέφωνα 6976937028 & 6974117823. 

Προβλήθηκε 839 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.