Σήμερα Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 05.30 μ.μ. η ομάδα του Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ αντιμετώπισε τον ΗΡΑΚΛΗ για την 7η αγωνιστική της VOLLEYLEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Η ομάδα της Πηνελόπης Μπλάμη έδωσε το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι της και ήθελε να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη της, μπροστά στον κόσμο της, κάτι που κατάφερε και νίκησε με 3-0 σετ.

Στην αναμέτρηση, όπως και στις χθεσινές, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Α' αντιπροέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Κασιμάτη.

Η 7η αγωνιστική είναι αφιερωμένη στη Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Οι αθλήτριες όλων των ομάδων της Volleyleague το διήμερο 25-26/11 κράτησαν πανό με μήνυμα «STOP Violence against women, Σπάσε τη σιωπή!» το οποίο και θα συνυπογράψουν.

Τα σετ: 28 - 26, 25 - 21, 25 - 22

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

ΑΣ Άρης 3 - 0 ΑΟ Μαρκοπούλου

ΑΣΠ Κόρινθος 0 - 3 ΑΠΣ Αίας

ΑΣ Μακεδόνες 3 - 0 ΑΟΝ Πανναξιακός

ΟΦ Πορφύρας 0 - 3 Ολυμπιακός ΣΦΠ 

Προβλήθηκε 848 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.