Στο κλειστό της Ηλιούπολης, ο Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ υποδέχεται τον Πανναξιακό για την 19η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών.

Κυριακή 11.03.2018 και ώρα 05.30 μ.μ. 

O αγώνας θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το telesport.gr (17.30).

Η Ηλιούπολη, επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τρεις εβδομάδες μετά το τελευταίο της παιχνίδι.

Η ομάδα της Πηνελόπης Μπλάμη μετά από 19 αγωνιστικές βρίσκεται στην 6η θέση με 26 βαθμούς και στοχεύει στη 10η νίκη της στο πρωτάθλημα.

Ο Πανναξιακός, μετά τον τελικό Κυπέλλου γυναικών, επιστρέφει στο πρωτάθλημα με στόχο να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για την είσοδο στην τετράδα. Στα ευχάριστα, η επιστροφή της Αλίσα Κάλτερ στη Νάξο, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να την υπολογίζει για το παιχνίδι με την Ηλιούπολη.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, η Μανωλίνα Κωνσταντίνου θα βραβευτεί για την ανάδειξή της ως MVP της 17ης αγωνιστικής.

Πηνελόπη Μπλάμη (Ηλιούπολη): «Είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος ο Πανναξιακός. Το παιχνίδι είναι στην έδρα μας και αυτό που θέλω είναι να κρατήσουμε την τακτική που έχουμε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα. Είναι μειονέκτημα ότι είμαστε τρεις εβδομάδες χωρίς αγώνα. Ευελπιστώ ότι θα παίξουμε όπως πρέπει για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Κώστας Παπαδόπουλος (Πανναξιακός): «Επιστροφή στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε για την τετράδα. Έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς να πάρουμε τη νίκη στην Ηλιούπολη».

ww.volleyball.gr/

Οι υπόλοιποι αγώνες:

ΑΣ Μακεδόνες - ΑΟ Θήρας

(Σάββατο 10.03.2018 και ώρα 07.00 μ.μ.)

ΑΟΦ Πορφύρας - ΑΠΣ Αίας

(Σάββατο 10.03.2018 και ώρα 08.00 μ.μ.)

Προβλήθηκε 891 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.