του Μιχάλη Τεζάρη (www.newpost.gr)

Tον...δάσκαλο τους στο πρόσωπο ενός 88χρονου βρήκαν δυο ληστές, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, που το πρωί της Δευτέρας ανάγκασαν δια της βίας τον ηλικιωμένο που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του στη Γλυφάδα, να μπει στο εσωτερικό με πρόθεση να τους πει που είχε τα χρήματά του.

Μόλις ο ηλικιωμένος μπήκε στο σπίτι, άρπαξε ένα πιστόλι που είχε κρυμμένο και πυροβόλησε κατά του αλλοδαπού τραυματίζοντάς τον στο χέρι!

Άμεσα οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και κατευθύνθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας για την παροχή πρώτων βοηθειών στο τραυματία.

Εκεί οι αστυνομικοί κατάλαβαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά, ενημέρωσαν την αστυνομία και άνδρες της ασφάλειας μετέβησαν στο νοσοκομείο συλλαμβάνοντας τους, όπως συνέλαβαν στην συνέχεια και τον 88χρονο άνδρα. 

Προβλήθηκε 865 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.