Τα συγχαρητήρια της Περιφέρειας Αττικής έλαβε ο Δήμος Ηλιούπολης για την άρτια οργάνωση και την ταχύτητα με την οποία διεκπεραίωσε για άλλη μια φορά την διανομή συσκευασμένων και νωπών τροφίμων στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους).

Η διανομή έγινε την Τρίτη 27/3/2018, στην οδό Ηρώς Κωνσταντοπούλου 45 στην Ηλιούπολη και εξυπηρετήθηκαν αυθημερόν 1.029 άτομα, με απόλυτο σεβασμό και αξιοπρέπεια.

Το πρόγραμμα διανομής έγινε για πρώτη φορά ηλεκτρονικά και η Περιφέρεια Αττικής έδωσε συγχαρητήρια στο Δήμο μας για την άμεση και άψογη ανταπόκριση στη νέα διαδικασία.

Στην Ηλιούπολη μαζί με το πρωτοπόρο και πλήρες δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης που έχει αναπτυχθεί, έχει δοθεί έμφαση στην ψηφιακή οργάνωση, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία καθυστέρηση και αναμονή στην βοήθεια που λαμβάνουν οι ωφελούμενοι των κοινωνικών προγραμμάτων.

Εκτός του ότι πετύχαμε κανένας κάτοικος της Ηλιούπολης που έχει ανάγκη, να μην μείνει αβοήθητος, πετύχαμε επίσης η βοήθεια να δίνεται πλήρως και άμεσα χωρίς καμία καθυστέρηση.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης 

Προβλήθηκε 632 φορές