Παρέα με τους μικρούς μας φίλους από το ειδικό σχολείο Αργυρούπολης ‘Πόρτα Ανοιχτή’ επισκεφθήκαμε σήμερα την Πικροδάφνη, μιλήσαμε γι αυτή, ακούσαμε τα πουλιά και τα βατράχια, απολαύσαμε την ησυχία και τη δροσιά, κάτω από τη σκιά των δέντρων της…..

Οι υπέροχες φωτογραφίες της ΕΕΠΦ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης)τράβηξαν την προσοχή τους και τα βοήθησαν να καταλάβουν τους θησαυρούς που φωλιάζουν στην Πικροδάφνη, αλλά και πόσο πολύτιμη είναι για τη διατήρηση του κύκλου της ζωής!

Παίξαμε το παιχνίδι του νερού και της ζωής που πλούσια μοιράζει….

Αξιέπαινη η προσπάθεια της φίλης Σταυρούλας, της δασκάλας και υποδιευθύντριας του σχολείου, που με τόση αγάπη και μεταδοτικότητα μετέφερε τη γνώση, καλλιεργούσε την αγάπη για τη φύση, εμφυσούσε το πνεύμα της οικολογίας στα παιδιά!

Έφυγαν ήρεμα κι ευχαριστημένα, με το βιβλίο ‘Ανακαλύπτοντας την Πικροδάφνη’, για τη βιβλιοθήκη του σχολείου και τα φυλλάδια της Κι.Π.Η., ενημερωτικό για τις δράσεις μας και το ειδικό τρίπτυχο που έχουμε εκδώσει οι ‘Φορείς και Κινήσεις για την προστασία των ρεμάτων’ σχετικά με τα ρέματα και τη διαχείριση της πλημμύρας, για να ενημερωθούν και οι γονείς των παιδιών.

Αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια στη Διεύθυνση και στις δασκάλες του σχολείου! 

φωτογραφίες από την επίσκεψη εδώ

Κι.Π.Η.- Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης
Σκρα 10, 163 46 Ηλιούπολη
Τ.:2109730215-K.:6944683652
F.: 2118005508, 2109718162
[email protected]
http://www.kipi.gr
Facebook: Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης(Κι.Π.Η.)

Προβλήθηκε 1018 φορές