Ήττα του Γ.Σ.Η. (13η αγωνιστική)

Εντός των τειχών 20 Μαϊου 2018

Ο Ναυτικός όμιλος Πατρών συνέχισε τον ...περίπατό του στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, νίκησε και τον Γ.Σ.Ηλιούπολης με 13-12.

Ο Γ.Σ.Ηλιούπολης «καιγόταν» για τους βαθμούς.

Πλέον στην 4η θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου, ισοβαθμούν ο ΟΦΘ και ο Γ.Σ.Η.

Αν την τελευταία αγωνιστική ο ΟΦΘ κερδίσει την Χαλκίδα μπαίνει στα πλέι οφ.

Αν η Χαλκίδα κερδίσει και συγχρόνως χάσει ο Γ.Σ.Η από τον Αρη εντός, τότε μπαίνει στα πλέι οφ η Χαλκίδα που έχει την τριπλή ισοβαθμία. 

Προβλήθηκε 787 φορές

Επιστολή προς κ.Ευστάθιο Ψυρρόπουλο, Δήμαρχο Ηλιουπόλεως σχετικά με γιορτή Αγίας Μαρίνης

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, πάντοτε χαίρετε. Αφού Σας ευχηθούμε καλή δύναμη στο ευθυνόφορο έργο Σας, θέλουμε να Σας προσκαλέσουμε να παρευρεθείτε στην εορτή της Αγίας, κατά το διήμερο που πανηγυρίζει η ενορία μας.

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.