Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες και τα ονόματα της σπείρας που είχαν προχωρήσει στην διάρρηξη σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας.

Οι συλληφθέντες είχαν στο ενεργητικό τους 23 διαρρήξεις και κλοπές, από οικίες και διαμερίσματα, μεταξύ αυτών και της αντιδημάρχου Γλυφάδας, Σάσας Πατεράκη.

Οι δράστες συνελήφθησαν στις 10 Απριλίου 2018 ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αντιλαμβανόμενοι τους αστυνομικούς, επιχείρησαν να διαφύγουν και συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη, οι δύο σε αποθήκη παρακείμενης οικίας και ο τρίτος σε πυλωτή πολυκατοικίας.

Πρόκειται για τους Μουσταφά Μιχαήλ της Ειρήνης, αγνώστου πατρός, γεννηθέντα στις 24-7-1996 στην Αθήνα.

Βασιλείου Λουκά της Ευαγγελίας, αγνώστου πατρός, γεννηθέντα στις 24-7-1995 στην Πάτρα.

Καραγκούνη Σωτήρη του Τριαντάφυλλου και της Χριστίνας, γεννηθέντα στις 24-5-1999 στο Ναύπλιο.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων με ταυτοποίηση ενδεχομένως και άλλων παθόντων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8986895 του Τμήματος Ασφάλειας Γλυφάδας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

πηγή: newpost.gr 

Προβλήθηκε 1090 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.