Η εκδήλωση της δημοτικής παράταξης "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" με θέμα "Εγκληματικότητα και Ασφάλεια" πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ηλιούπολης.

Ο κ. Τάσος Ευσταθίου μαζί με δύο έμπειρους στο θέμα ομιλητές τον κ. Άγγελο Τσιγκρή, Διδάκτωρα Εγκληματολογίας – Δικηγόρο και τον κ. Δημήτριο Γεωργαντζή Αντιστράτηγο (ε.α.) της Ελληνικής Αστυνομίας ανέπτυξαν ένα καυτό θέμα που ενδιαφέρει όλους μας.

Ελπίζουμε οι αρμόδιοι της πόλης και όχι μόνο, να αφουγκραστούν τα λόγια των ομιλητών και να δούμε έργα.

Εμείς κρατάμε τα λόγια του κ.Τσιγκρή: ''Η πρόληψη της παραβατικότητας αποτελεί έναν νέο τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης των καθημερινών προβλημάτων, για την ελληνική πραγματικότητα και η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να αναλάβει ενεργό ρόλο, μέσω των Τοπικών Συμβουλίων Πρόληψης Παραβατικότητας.

Τα Τοπικά Συμβούλια Πρόληψης Παραβατικότητας (Το.Σ.Π.Πα.) είναι εκείνα που εστιάζουν τη δράση τους στην πρόληψη του εγκλήματος και της παραβατικότητας.

Έχουν προληπτικό, συμβουλευτικό και ενημερωτικό χαρακτήρα που επικεντρώνεται στη μείωση του αισθήματος φόβου των πολιτών αλλά και στη μείωση των ευκαιριών που ευνοούν την εγκληματική δράση.

Πρέπει να περάσουμε άμεσα από την Αυτοδιοίκηση της εγωπάθειας, της αυταρέσκειας και των μοναχικών δρόμων, στην Αυτοδιοίκηση της συλλογικότητας, των νέων ανθρώπων, των καινοτόμων ιδεών και των κοινών αγώνων...''

Ελπίζουμε και στο άμεσο μέλλον να δούμε να οργανώνονται τέτοιου είδους όμορφες και ενδιαφέροντες εκδηλώσεις όπως η εκδήλωση που πραγματοποίησε ο κ. Τάσος Ευσταθίου.

 

Προβλήθηκε 937 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.