Θλίψη στην “οικογένεια” της ΑΕΚ - και όχι μόνο – προκάλεσε η είδηση ότι ο μικρός Ανδρέας, ο οποίος έδινε άνιση μάχη με τον καρκίνο, δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Το μικρό αγοράκι, στο οποίο είχε αφιερώσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, “πέταξε” για τον Παράδεισο, όπως αναφέρει ανάρτηση σε σελίδα φίλων της “Ένωσης” στο Facebook.

Ο μικρός Ανδρέας αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και δύναμης για όλους τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του προπονητικού team της ΑΕΚ. Έτσι λοιπόν, αμέσως μετά την κατάκτηση του τίτλου, ο Μανόλο Χιμένεθ πήγε... σφαίρα στο Νοσοκομείο Παίδων και οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν ήταν συγκινητικές.

Μόλις το παιδάκι είδε απέναντι του τον Χιμένεθ “έλαμψε” από την χαρά του, όπως είχε γίνει και το προηγούμενο βράδυ, όταν μαζί με την οικογένεια του συμμετείχε και αυτός από την τηλεόραση στο πάρτι τίτλου που είχε στηθεί στο ΟΑΚΑ.

«Όλη η ομάδα, όλη η ΑΕΚ είναι μαζί σου, γιατί είσαι πρότυπο για όλους μας», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Μανόλο Χιμένεθ στον μικρό Ανδρέα, με τον πατέρα του να ευχαριστεί τόσο τον προπονητή όσο και ολόκληρη την ΑΕΚ για την τεράστια χαρά.

Δεν ήταν η πρώτη συνάντησή του με τον Ανδρέα, τον οποίο είχε βάλει στα αποδυτήρια της ομάδας μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πόσο μεγάλος μαχητής ήταν το αγοράκι.

 http://www.ant1news.gr

Προβλήθηκε 1050 φορές
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. - Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 08-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το βράδυ θα πυκνώσουν. - Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 07-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και το απόγευμα νότιοι νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 14 έως 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 έως 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.