Ηλιούπολη 6.6.2018


Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στους μαθητές αλλά και στους γονείς της πόλης μας, το φετινό … κατόρθωμα (γιατί για κατόρθωμα πρόκειται) της Δημοτικής Αρχής, να ματαιώσει την διεξαγωγή των σχολικών αγώνων.

Πρόκειται για έναν Θεσμό πλέον, που για πάρα πολλά χρόνια ανελλιπώς , δίνει την δυνατότητα στα παιδιά των δημοτικών Σχολείων να συναγωνιστούν και να «κοινωνικοποιηθούν» μέσα από τον Αθλητισμό και τα Ιδεώδη που τον χαρακτηρίζουν.

Την προηγούμενη σχολική χρονιά μάλιστα, με δική μας πρόταση, η Σχολική Επιτροπή Β΄ Βάθμιας, σε συνεργασία με τον ΠΑΟΔΗΛ, επέκτεινε το σχολικό Πρωτάθλημα και στα Γυμνάσια της πόλης.

Αντί λοιπόν φέτος, να κάνουμε ένα ακόμη βήμα προς την καθιέρωση, δυστυχώς βρεθήκαμε μπροστά στην οριστική ματαίωση , γεγονός που είναι κατανοητό ότι σκορπάει την Απογοήτευση στα παιδιά _- ειδικά σ΄ εκείνα της Στ΄ τάξης που το λαχταρούσαν τόσον καιρό – και κατ΄ επέκτασιν στις Οικογένειές τους.

Θεωρούμε ότι μια Συγγνώμη των … «Αρμοδίων» προς αυτά τα παιδιά, όχι μόνον δεν θα έβλαπτε αλλά ….ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ …


Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος                                             Η Γραμματέας
Τασούλας Μιχάλης                                  Κουφουδάκη Ντόρα
 

Προβλήθηκε 753 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.