Να πέσει άπλετο φως στις συνθήκες θανάτου του 15χρονου μαθητή, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του, στην Αργυρούπολη, ζητεί με παρέμβαση του ο προϊστάμενος της Eισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Ηλίας Ζαγοραίος.

Με παραγγελία του, ο κ. Ζαγοραίος έδωσε εντολή για κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση του 15χρονου μαθητή, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος τα ξημερώματα της Κυριακής.

Στο πλαίσιο της έρευνας, την οποία θα διενεργήσει εισαγγελέας ανηλίκων, θα εξεταστούν οι λόγοι που οδήγησαν το 15χρονο να δώσει τέλος στη ζωή του και οι οποίοι φαίνεται ότι συνδέονται με bullying που δεχόταν στο σχολείο από έξι συμμαθητές του.

Μάλιστα, ο 15χρονος άφησε σημείωμα στο οποίο κατονομάζει τους συμμαθητές του που τον παρενοχλούσαν, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους».

Η εισαγγελία ανηλίκων αναμένεται να αρχίσει άμεσα την εξέταση μαρτύρων προκειμένου να εντοπίσει και να καταλογίσει ποινικές ευθύνες για την υπόθεση.

http://www.lawandorder.gr 

Προβλήθηκε 1283 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.