Να πέσει άπλετο φως στις συνθήκες θανάτου του 15χρονου μαθητή, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του, στην Αργυρούπολη, ζητεί με παρέμβαση του ο προϊστάμενος της Eισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Ηλίας Ζαγοραίος.

Με παραγγελία του, ο κ. Ζαγοραίος έδωσε εντολή για κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση του 15χρονου μαθητή, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος τα ξημερώματα της Κυριακής.

Στο πλαίσιο της έρευνας, την οποία θα διενεργήσει εισαγγελέας ανηλίκων, θα εξεταστούν οι λόγοι που οδήγησαν το 15χρονο να δώσει τέλος στη ζωή του και οι οποίοι φαίνεται ότι συνδέονται με bullying που δεχόταν στο σχολείο από έξι συμμαθητές του.

Μάλιστα, ο 15χρονος άφησε σημείωμα στο οποίο κατονομάζει τους συμμαθητές του που τον παρενοχλούσαν, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους».

Η εισαγγελία ανηλίκων αναμένεται να αρχίσει άμεσα την εξέταση μαρτύρων προκειμένου να εντοπίσει και να καταλογίσει ποινικές ευθύνες για την υπόθεση.

http://www.lawandorder.gr 

Προβλήθηκε 577 φορές

Εφιαλτικές στιγμές για τη Σαμπρίνα – Δύο άντρες, της επιτέθηκαν ενώ έβγαινε από το αυτοκίνητό της στην Νέα Σμύρνη

Η τραγουδίστρια κατέβηκε περίπου στις δύο τα ξημερώματα από το αυτοκίνητό της για να πάρει κάτω από το περίπτερο και της επιτέθηκαν δύο άτομα για να την κλέψουν.