Δήμος Δάφνης-Υμηττού
Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης-Εθελοντισμού

ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ-ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Δ.ΜΕΓΑΡΕΩΝ

Ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού και η Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης - Εθελοντισμού εκφράζουν τη θλίψη τους και τα συλληπητήριά τους στις οικογένειες των θυμάτων από τις πυρκαγιές που έπληξαν αρκετές περιοχές της χώρας μας.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να σταθούν δίπλα στους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν και να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης. Επίσης καλούμε τους μαζικούς φορείς και τους συλλόγους να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας και να προχωρήσουν σε άμεση ενημέρωση των μελών τους.

Είδη που χρειάζονται:
Στερεές τροφές ( κονσέρβες, φρυγανιές, μπισκότα κ.λ.π.).
Είδη προσωπικής καθαριότητας και υγιεινής ( υγρά μαντηλάκια, μάσκες και γάντια μιας χρήσης κ.λ.π).
Παιδικές τροφές, παιδικές πάνες, μωρομάντηλα.
Φάρμακα Fucidine και Betadine, γάζες.
Εμφιαλωμένο νερό.

Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιηθεί από αύριο Τετάρτη 25-7-2018 έως και τη Δευτέρα 30-7-2018 από τις 10.00 -14.00 στα Δημοτικά Ιατρεία- Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας, Ελ. Βενιζέλου 5 και Αβέρωφ, Δάφνη - Τηλ. 210-9769598.

Οι υπηρεσίες του Δήμου μας θα μεταφέρουν άμεσα όλα τα είδη που θα συγκεντρωθούν στις πληγείσες περιοχές, σε συνεργασία και απόλυτο συντονισμό με τις αρμόδιες αρχές. 

Προβλήθηκε 1234 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.