Δύσκολες ώρες για τον πρόεδρο του Χαραυγιακού.!

Εντός των τειχών 25 Ιουλίου 2018

Πριν από λίγο ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Χαραυγιακού αναλυτικά το κείμενο.

''Δύσκολες ώρες για τον πρόεδρο μας αφού ανάμεσα σε αγνοούμενους και νεκρούς στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι υπάρχουν και δικοί του άνθρωποι.

Ο ανιψιός του προέδρου ο 54 χρόνος Γρηγόρης Φυτρος και μικρός γιος του Ανδρέας βρίσκονται ανάμεσα στους αγνοούμενους. (δυστυχώς βρέθηκαν αγκαλιά απανθρακωμένοι)

Η μικρή Εβίτα 14 ετών στην προσπάθεια της να σωθεί δυστυχώς βρήκε τραγικό θάνατο.

Όλη η οικογένεια του ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΥ στέκεται δίπλα στον πρόεδρο σε αυτές της δύσκολες στιγμές και εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων.''

 

 

Προβλήθηκε 4118 φορές

Hλιούπολη: Έπεσε μεγάλο ξύλινο δοκάρι ενώ έπαιζαν παιδιά στο πάρκο του Αγίου Νικολάου

Στιγμές αγωνίας έζησαν γονείς και μικρά παιδιά το βράδυ του Σαββάτου (25/4) στο πάρκο του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη, όταν μια μεγάλη ξύλινη δοκός από την υπερυψωμένη κατασκευή (πέργκολα) του χώρου αποκολλήθηκε και έπεσε στο έδαφος.

''Έφυγε'' ο Νίκος Αναγνωστόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοκρατικής Ενότητας της παράταξης του Δημήτρη Κιντή, κομμουνιστής μέλος του ΚΚΕ μέχρι τέλους, συνεπής αγωνιστής της γενιάς των φυλακίσεων και των εξοριών, ο Νίκος Αναγνωστόπουλος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 92 χρόνων.