ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 4)

Εντός των τειχών 23 Αυγούστου 2018

Ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ενημερώνει τους κατοίκους των δήμων μελών του ότι σύμφωνα με την ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδόθηκε για τις 23 Αυγούστου 2018 η πρόβλεψη του κινδύνου πυρκαγιών εκτιμάται ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ (ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 4).

Απαιτείται απόλυτη ετοιμότητα και συνιστάται η λήψη αυξημένων μέτρων που προβλέπονται στα αντιπυρικά σχέδια της περιοχής ευθύνης.
Ως εκ τούτου απαγορεύεται η πρόσβαση στον Υμηττό καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Θυμίζουμε ότι σε περίπτωση που αντιληφθούμε εκδήλωση πυρκαγιάς τηλεφωνούμε αμέσως στο 199 και περιγράφουμε με σαφήνεια το σημείο της πυρκαγιάς. 

Προβλήθηκε 1038 φορές

Ιωάννης Καλλιάνος τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών. ''Ποιος είναι ο σχεδιασμός αναφορικά με την κατασκευή της Σήραγγας Ηλιούπολης;''

Οι κάτοικοι των Δήμων Αγίου Δημητρίου, Βύρωνα, Δάφνης-Υμηττού, ΕλληνικούΑργυρούπολης και Ηλιούπολης εδώ και πολλά χρόνια διαβιούν καθημερινά σε δυσμενέστατες συνθήκες.