Ιστορική ήταν η χθεσινή ημέρα για την ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης.

Ένα δικό της παιδί, ένας παίκτης που έμαθε ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του συλλόγου, ένας κάτοικος της Αγίας Μαρίνας (το σπίτι του είναι δίπλα στην ΔΙΑΝΑ), με το νούμερο 70 στην πλάτη, βρέθηκε στην ομάδα της πρωταθλήτριας Ελλάδας ΑΕΚ που αντιμετώπισε την Ουγγρική Βιντεότον (1-1), κερδίζοντας μια ιστορική για την ίδιο και τους συμπαίκτες του πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στις 32 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης!

Πρόκειται για τον «Τοξότη» μας, τον Γιάννη (λόγω του παππού) ή Φοίβο (το προτιμάει λίγο παραπάνω ο ίδιος) Μπότο, που πριν κλείσει τα 18 χρόνια του (γεννήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου του 2000), βρίσκεται στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου, το πρωτο μέλος της Ακαδημίας της ΔΙΑΝΑ που φτάνει τόσο ψηλά!!!!

Ο Γιάννης - Φοίβος Μπότος θα μπορούσε εύκολα να χρησιμοποιηθεί στον αγώνα απο τον τεχνικό της Ένωσης Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά οι συγκυρίες του παιχνιδιού δεν το επέτρεψαν!

Ολη η οικογένεια της ΔΙΑΝΑ, ο πρόεδρος, το διοικητικό συμβούλιο, οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας, ο τεχνικος διευθυντής Γιάννης Νάσης που ήταν και απο τους πρώτους προπονητές του αθλητή, αλλά και οι προπονητές της Ακαδημίας, συγχαίρουν τον νεαρό άσο και του εύχονται υγεία, δύναμη, κουράγιο, τύχη στην διαφαινόμενη σπουδαία ποδοσφαιρική του καριέρα.

Μπράβο αγόρι ΜΑΣ. Συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Τα παιδιά της Ακαδημίας της ΔΙΑΝΑ θα σε έχουν σαν πρότυπο!

Σύντομα θα σε καλέσουμε να βρεθείς ανάμεσά μας.

Να θυμίσουμε ότι η ΔΙΑΝΑ συγκροτεί την μεγαλύτερη ακαδημία στην Νοτιοανατολική Αττική.

Όσοι θέλουν να ενταχθούν στην δύναμή της μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσα απο την σελίδα μας στο Facebook ή να μας καλέσουν στα τηλέφωνα 210 - 9736710 - 694 5792469 - 697 2891582.

πηγή: Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης (εδώ

Προβλήθηκε 1122 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.