*του Τάκη Διαμαντόπουλου

Η περιβόητη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ δεν είχε εκπλήξεις.

Αναμενόμενα τα αποτελέσματα της, ο κ. Τσίπρας έδειχνε άνετος, αλλά δεν ήταν.

Βάφτισε τις προεκλογικές παροχές "διόρθωση των αδικιών" και δέσμευσε χρονικά την επόμενη κυβέρνηση, αφού τα μέτρα που εξήγγειλε ξεπερνούν κατά πολύ τα χρονικά όρια της παρούσας κυβέρνησης.

Για τον ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσε, μικρές μειώσεις σε δυο δόσεις, για την ανάπτυξη προσευχήθηκε να είναι καλά οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι, μήπως και επενδύσουν κανένα δολάριο.

Για τους πλειστηριασμούς κουβέντα.

Για τις κατασχέσεις ούτε λέξη, για το μέρισμα θα δούμε τον Δεκέμβριο και η "θεϊκή" απάντηση δόθηκε στο ερώτημα για την περικοπή των συντάξεων.

Θα πείσουμε τους δανειστές, πριν από τέσσερα χρόνια τους αποκαλούσε τοκογλύφους, ότι η μείωση των συντάξεων δεν χρειάζεται και συνέχισε, λέγοντας ότι αυτή η προσωπική διαφορά αφορά μια ομάδα συνανθρώπων μας πάνω από 70 ετών και άρα η ζωή θα αποδείξει, πως δεν χρειάζεται αυτό το μέτρο.

Δηλαδή, ο Θεός θα έχει τον τελευταίο λόγο για τον κ. Τσίπρα, στην προσπάθεια του να πείσει τους εταίρους μας.

Παναγία μου τι ακούμε, ο Θεός να βάλει το χέρι του να σταματήσει αυτός ο κατήφορος.

* O Τάκης Διαμαντόπουλος είναι Επιχειρηματίας & Υποψήφιος Βουλευτής στον Νότιο Τομέα της Β' Αθήνας με την Ένωση Κεντρώων.

Προβλήθηκε 384 φορές

Στις 15 Φεβρουαρίου 1952 ξεκίνησε η δεύτερη δίκη του Ν.Μπελογιάννη και των συντρόφων του (η ταινία)

Αυτή η Ελλάδα, η μετεμφυλιακή, είναι που σημαδεύει ανεξίτηλα το σήμερα. Η εξάρτηση μας από τον ξένο παράγοντα είναι ακόμα μεγαλύτερη και η θέση στη διεθνή σκηνή, ακόμα χειρότερη.

Όταν κάποιοι πολεμούσαν τους ναζί στην Κατοχή, χιλιάδες άλλοι πλούτισαν.

Η ιταλογερμανική Κατοχή του 1941-44, πέρα από λιμός, βομβαρδισμοί, μπλόκα, αντιστασιακές πράξεις και κτηνώδη αντίποινα, υπήρξε και κάτι άλλο: μια πελώρια οικονομική ευκαιρία οικονομικής αποκατάστασης και κοινωνικής ανόδου για χιλιάδες έλληνες πολίτες...

Βασίλισσα Φρειδερίκη : Στο όνομά της ο τόπος ποτίστηκε με πολύ αίμα και δάκρυ...

Στις 7 Φεβρουαρίου 1981 πέθανε η βασίλισσα Φρειδερίκη, μια γυναίκα που με το άκουσμα του ονόματός της ξυπνούν μνήμες συμφοράς. Αυτή η γυναίκα δεν ήταν τυχαίο πρόσωπο. Ηταν ταγματάρχης της νεολαίας του Χίτλερ και πρωταγωνίστησε στις πιο μαύρες σελίδες της ελληνικής ιστορίας.

Είναι και τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (Α.μ.Ε.Α.) πολίτες της Ηλιούπολης. (του Δημήτρη Σταματόπουλου)

Ως Άνθρωπος Με Ειδικές Ανάγκες κι εγώ (αναπηρία 95%) και ακούγοντας σε συζητήσεις τους συμπολίτες μου Α.Μ.Ε.Α. να διαμαρτύρονται για τις συνθήκες προσβασιμότητας στην πόλη μας, αποφάσισα να κινηθώ όσο πιο νόμιμα μπορούσα ώστε να προκαλέσω την δημοτική αρχή να δώσει μια λύση στο πρόβλημα μας.