Πηγή: www.sportifico.gr

Λίγο πρίν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου , η Διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου λειτούργησε συντονισμένα και έδειξε έμπρακτα της προθέσεις της με νέους ποδοσφαιριστές με μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΣΗ.

Επένδυση στο μέλλον από την Ηλιούπολη με την απόκτηση 6 νεαρών ποδοσφαιριστών

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Γ.Σ. Ηλιούπολης ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Κυριάκου Δημητρόπουλου, Ηλία Γιαννόπουλου, Νίκου Γκιώνη, Γιώργου Τσάτσου, Γιάννη Μέλλη και Παναγιώτη Στυλιανού.

Με τις προσθήκες αυτές η διοίκηση της ομάδας δείχνει ξεκάθαρα τον προσανατολισμό της προς το μέλλον, καθώς πρόσθεσε στο δυναμικό της ομάδας νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποτελούν επένδυση τόσο για το παρόν, όσο και στο αύριο της Ηλιούπολης.

Ο Κυριάκος Δημητρόπουλος, είναι 19 ετών και είναι επιθετικός. Μάλιστα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Γ’ Αθηνών με τη Νίκη Αλίμου, πετυχαίνοντας 20 γκολ.

Ο Ηλίας Γιαννόπουλος, είναι 20 ετών και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ. Μέχρι πέρυσι έπαιζε στον Ηλυσιακό.

Ο Νίκος Γκιώνης, είναι 19 ετών και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού αμυντικού. Αποκτήθηκε από τον Άρη Πετρούπολης.

Ο Γιώργος Τσάτσος, είναι 21 ετών και παίζει ως αμυντικός χάφ. Προηγούμενη ομάδα του ήταν η Α.Ε. Ηρακλείου.

Ο Γιάννης Μέλλης ήρθε ως δανεικός από τον Ατρόμητο όπου αγωνιζόταν στην Κ17 του συλλόγου του Περιστερίου. Είναι 17 ετών και αγωνίζεται ως μπακ-χάφ.

Ο Παναγιώτης Στυλιανού, αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και είναι 19 ετών. Προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Α.Ο. Θήβας. 

Προβλήθηκε 2415 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.