Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ΚΔΑΠ)

Εντός των τειχών 20 Σεπτεμβρίου 2018

Αγαπητοί γονείς,

Ξεκινώντας το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής 2018-2019», ο Δήμος Ηλιούπολης ξεκινάει την λειτουργία στα ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ΚΔΑΠ) σε απογευματινό ωράριο μετά την λήξη του ολοήμερου σχολείου.

Τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (ΚΔΑΠ) είναι παιδαγωγικοί χώροι δημιουργίας, χαράς και διασκέδασης. Τα παιδιά κάνουν φιλίες, δυναμώνουν τις ήδη υπάρχουσες και εξελίσσουν τα ταλέντα τους και τις δεξιότητες τους μέσα από τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχουν,με την βοήθεια παιδαγωγών.

Σκοπός τους είναι να παρέχουν παιδαγωγικές δραστηριότητες ποιοτικές και δημιουργικές, ατομικές ή ομαδικές, να γεμίσουν τον ελεύθερο χρόνο ενός παιδιού, αλλά και να βοηθήσουν συγχρόνως και τους γονείς που εργάζονται.

Τα ΚΔΑΠ λειτουργούν εκτός σχολικού ωραρίου, αλλά τις περιόδους, όπως Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι συνεχίζουν τη λειτουργία τους σε πρωινά τμήματα ανάλογα με τον εσωτερικό τους κανονισμό.

Έτσι λοιπόν, προσκαλούμε όλους τους γονείς να προσκομίσουν τα voucher που έχουν λάβει από την Ε.Ε.Τ.Α.Α, για να ξεκινήσει η λειτουργία του 1ο ΚΔΑΠ στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης (Πουσουλίδου και Χαλκοκονδύλη) από 21-09-2018 έως 28-09-2018.

Πιο συγκεκριμένα, οι γονείς θα προσέλθουν στο Δημαρχείο της Ηλιούπολης , στο γραφείο της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης κας Χριστίνα Σερέτη, Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 -14:00.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι γονείς είναι τα εξής:

• Voucher των παιδιών
• ΑΦΜ
• ΑΜΚΑ

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΕΡΕΤΗ

 

Προβλήθηκε 1259 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.