Ο ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ΚΔΑΠ)

Εντός των τειχών 20 Σεπτεμβρίου 2018

Αγαπητοί γονείς,

Ξεκινώντας το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής 2018-2019», ο Δήμος Ηλιούπολης ξεκινάει την λειτουργία στα ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ΚΔΑΠ) σε απογευματινό ωράριο μετά την λήξη του ολοήμερου σχολείου.

Τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (ΚΔΑΠ) είναι παιδαγωγικοί χώροι δημιουργίας, χαράς και διασκέδασης. Τα παιδιά κάνουν φιλίες, δυναμώνουν τις ήδη υπάρχουσες και εξελίσσουν τα ταλέντα τους και τις δεξιότητες τους μέσα από τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχουν,με την βοήθεια παιδαγωγών.

Σκοπός τους είναι να παρέχουν παιδαγωγικές δραστηριότητες ποιοτικές και δημιουργικές, ατομικές ή ομαδικές, να γεμίσουν τον ελεύθερο χρόνο ενός παιδιού, αλλά και να βοηθήσουν συγχρόνως και τους γονείς που εργάζονται.

Τα ΚΔΑΠ λειτουργούν εκτός σχολικού ωραρίου, αλλά τις περιόδους, όπως Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι συνεχίζουν τη λειτουργία τους σε πρωινά τμήματα ανάλογα με τον εσωτερικό τους κανονισμό.

Έτσι λοιπόν, προσκαλούμε όλους τους γονείς να προσκομίσουν τα voucher που έχουν λάβει από την Ε.Ε.Τ.Α.Α, για να ξεκινήσει η λειτουργία του 1ο ΚΔΑΠ στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης (Πουσουλίδου και Χαλκοκονδύλη) από 21-09-2018 έως 28-09-2018.

Πιο συγκεκριμένα, οι γονείς θα προσέλθουν στο Δημαρχείο της Ηλιούπολης , στο γραφείο της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης κας Χριστίνα Σερέτη, Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 -14:00.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι γονείς είναι τα εξής:

• Voucher των παιδιών
• ΑΦΜ
• ΑΜΚΑ

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΕΡΕΤΗ

 

Προβλήθηκε 1248 φορές

Hλιούπολη: Έπεσε μεγάλο ξύλινο δοκάρι ενώ έπαιζαν παιδιά στο πάρκο του Αγίου Νικολάου

Στιγμές αγωνίας έζησαν γονείς και μικρά παιδιά το βράδυ του Σαββάτου (25/4) στο πάρκο του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη, όταν μια μεγάλη ξύλινη δοκός από την υπερυψωμένη κατασκευή (πέργκολα) του χώρου αποκολλήθηκε και έπεσε στο έδαφος.

''Έφυγε'' ο Νίκος Αναγνωστόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοκρατικής Ενότητας της παράταξης του Δημήτρη Κιντή, κομμουνιστής μέλος του ΚΚΕ μέχρι τέλους, συνεπής αγωνιστής της γενιάς των φυλακίσεων και των εξοριών, ο Νίκος Αναγνωστόπουλος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 92 χρόνων.