*του Τάκη Διαμαντόπουλου

Η αχαριστία είναι αδίκημα ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται από το κοινωνικό σύνολο. Πως αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς την δήλωση του πρωθυπουργού, ότι η κυβέρνηση του θα συνεχίσει και χωρίς τον Π. Καμμένο!

Αν ερμηνεύουμε σωστά τα πολιτικά δεδομένα, ο κ. Τσίπρας είναι 4 χρόνια πρωθυπουργός, επειδή τον στηρίζουν οι ΑΝΕΛ. Το άδειασμα αυτό δεν θα περάσει έτσι από τον Πάνο Καμμένο.

Κάτι ανάλογο πολιτικά συμβαίνει και στην Ένωση Κεντρώων, βουλευτές που βγήκαν με τις πλάτες του Βασίλη Λεβέντη, ξαφνικά είδαν το ...φως το αληθινό και ανεξαρτητοποιήθηκαν για λίγο διάστημα και μετά βρήκαν πολιτική στέγη σε άλλα κόμματα.

Αυτό πως λέγεται; Δεν είναι αχαριστία; Δεν πρέπει όσοι βουλευτές έχουν βγει με λίστα, (και δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους), να επιστρέφουν την έδρα στο κόμμα τους; Τι τσάμπα μαγκιές είναι αυτές;

Φυσικά, όλοι θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους στις εκλογές και εκεί θα δούμε πόσα απίδια έχει ο σάκος. μπορεί η πολιτική να είναι σκληρό πράγμα και να μη χωρούν συναισθήματα, ωστόσο τέτοιες πρακτικές πρέπει να τιμωρούνται από τους πολίτες στην κάλπη.

* O Τάκης Διαμαντόπουλος είναι Επιχειρηματίας & Υποψήφιος Βουλευτής στον Νότιο Τομέα της Β' Αθήνας με την Ένωση Κεντρώων.  

Προβλήθηκε 374 φορές

''Στο δημοτικό μαθαίνουμε να διαβάζουμε...'' (Αναστάσιος Πολυχρονόπουλος  μαθητής λυκείου - μέσω του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως)

Η Απάντηση Του Πιτσιρικά: ''Στο δημοτικό μαθαίνουμε να διαβάζουμε...'' . Στην τοπική ιστοσελίδα ενημέρωσης και πληροφόρησης ''Ηλιούπολη για όλους'' και στην στήλη αρθρογραφία δημοσιεύτηκε και περιήλθε στην αντίληψη ενορίτου, μαθητού λυκείου, άρθρο για το οποίο ο ίδιος συνέταξε την παρακάτω απάντηση