Με επικοινωνιακά τερτίπια ρίχνουν στάχτη στα μάτια των συνταξιούχων (του Τάκη Διαμαντόπουλου)

Αρθρογραφία 04 Οκτωβρίου 2018

*του Τάκη Διαμαντόπουλου

Η αποθέωση της επικοινωνίας από την κυβέρνηση, αφού μας τρέλαναν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ότι θα ψηφίσουν τις μειώσεις των συντάξεων με αντίστοιχα αντίμετρα που θα ισορροπήσουν την οικονομική απώλεια των εισοδημάτων.

Όμως έρχονται σήμερα να δικαιολογήσουν την απόφαση ότι δεν θα κοπούν οι συντάξεις για το 2019, δεν μας λένε όμως τι θα γίνει τον επόμενο χρόνο και μέχρι το 2060 που οι μειώσεις έχουν νομοθετηθεί με το νόμο Κατρούγκαλου.

Επικοινωνιακά κάνουν το μαύρο- άσπρο, γνωρίζουν πολύ καλά την τέχνη πετάμε την μπάλα στην εξέδρα.

Με τέτοιο οικονομικό κλίμα, με τις τράπεζες στο κόκκινο, με το δημόσιο να χρωστά στους ιδιώτες 3 δις ευρώ, το Μαξίμου παίζει τα ρέστα του και πουλά παραμύθι στην ελληνική κοινωνία. Αυτή την φορά όμως το παραμύθι έχει δράκο.

Και το βέβαιο είναι πως τότε που θα υλοποιούνται τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας δεν θα είναι στο τιμόνι της χώρας.

* O Τάκης Διαμαντόπουλος είναι Επιχειρηματίας & Υποψήφιος Βουλευτής στον Νότιο Τομέα της Β' Αθήνας με την Ένωση Κεντρώων.
 

Προβλήθηκε 773 φορές

Η καρδιά του Ευρωπαϊκού Ζίου Ζίτσου χτυπάει στην Κρήτη

Σε πρωτεύουσα της Ευρώπης μετατρέπεται το Ηράκλειο της Κρήτης. Στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Αλικαρνασσού Δύο Αοράκια από το Σάββατο 14 Μαρτίου μέχρι και το Σάββατο 21 Μαρτίου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου, που αποτελεί το μεγάλο ραντεβού του αθλήματος για το 2026.

Ψάχνετε προπτυχιακά ή μεταπτυχιακά προγράμματα εξ αποστάσεως;

Τα προπτυχιακά εξ αποστάσεως μέσω της πλατφόρμας Brive, προσφέρουν μοναδική ευελιξία στις σπουδές σας, επιτρέποντας πρόσβαση σε εκατοντάδες ειδικότητες από κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως, χωρίς να χρειάζεται να διακόψετε την καθημερινότητά σας.

Τα πάντα για το σχολείο!

Τα σχολικά είδη για το 2025-2026 που θα βρείτε στο Βιβλιοπωλείο Πατάκη, περιλαμβάνουν πλήθος επιλογών, όπως, για παράδειγμα, πάνινες τσάντες εμπνευσμένες από διάσημους καλλιτέχνες όπως ο Van Gogh, ο Monet και ο Cezanne, ιδανικές για βιβλία και σημειωματάρια.