*του Τάκη Διαμαντόπουλου

Η αποθέωση της επικοινωνίας από την κυβέρνηση, αφού μας τρέλαναν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ότι θα ψηφίσουν τις μειώσεις των συντάξεων με αντίστοιχα αντίμετρα που θα ισορροπήσουν την οικονομική απώλεια των εισοδημάτων.

Όμως έρχονται σήμερα να δικαιολογήσουν την απόφαση ότι δεν θα κοπούν οι συντάξεις για το 2019, δεν μας λένε όμως τι θα γίνει τον επόμενο χρόνο και μέχρι το 2060 που οι μειώσεις έχουν νομοθετηθεί με το νόμο Κατρούγκαλου.

Επικοινωνιακά κάνουν το μαύρο- άσπρο, γνωρίζουν πολύ καλά την τέχνη πετάμε την μπάλα στην εξέδρα.

Με τέτοιο οικονομικό κλίμα, με τις τράπεζες στο κόκκινο, με το δημόσιο να χρωστά στους ιδιώτες 3 δις ευρώ, το Μαξίμου παίζει τα ρέστα του και πουλά παραμύθι στην ελληνική κοινωνία. Αυτή την φορά όμως το παραμύθι έχει δράκο.

Και το βέβαιο είναι πως τότε που θα υλοποιούνται τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας δεν θα είναι στο τιμόνι της χώρας.

* O Τάκης Διαμαντόπουλος είναι Επιχειρηματίας & Υποψήφιος Βουλευτής στον Νότιο Τομέα της Β' Αθήνας με την Ένωση Κεντρώων.
 

Προβλήθηκε 349 φορές

''Στο δημοτικό μαθαίνουμε να διαβάζουμε...'' (Αναστάσιος Πολυχρονόπουλος  μαθητής λυκείου - μέσω του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως)

Η Απάντηση Του Πιτσιρικά: ''Στο δημοτικό μαθαίνουμε να διαβάζουμε...'' . Στην τοπική ιστοσελίδα ενημέρωσης και πληροφόρησης ''Ηλιούπολη για όλους'' και στην στήλη αρθρογραφία δημοσιεύτηκε και περιήλθε στην αντίληψη ενορίτου, μαθητού λυκείου, άρθρο για το οποίο ο ίδιος συνέταξε την παρακάτω απάντηση