*του Τάκη Διαμαντόπουλου

Η αποθέωση της επικοινωνίας από την κυβέρνηση, αφού μας τρέλαναν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ότι θα ψηφίσουν τις μειώσεις των συντάξεων με αντίστοιχα αντίμετρα που θα ισορροπήσουν την οικονομική απώλεια των εισοδημάτων.

Όμως έρχονται σήμερα να δικαιολογήσουν την απόφαση ότι δεν θα κοπούν οι συντάξεις για το 2019, δεν μας λένε όμως τι θα γίνει τον επόμενο χρόνο και μέχρι το 2060 που οι μειώσεις έχουν νομοθετηθεί με το νόμο Κατρούγκαλου.

Επικοινωνιακά κάνουν το μαύρο- άσπρο, γνωρίζουν πολύ καλά την τέχνη πετάμε την μπάλα στην εξέδρα.

Με τέτοιο οικονομικό κλίμα, με τις τράπεζες στο κόκκινο, με το δημόσιο να χρωστά στους ιδιώτες 3 δις ευρώ, το Μαξίμου παίζει τα ρέστα του και πουλά παραμύθι στην ελληνική κοινωνία. Αυτή την φορά όμως το παραμύθι έχει δράκο.

Και το βέβαιο είναι πως τότε που θα υλοποιούνται τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας δεν θα είναι στο τιμόνι της χώρας.

* O Τάκης Διαμαντόπουλος είναι Επιχειρηματίας & Υποψήφιος Βουλευτής στον Νότιο Τομέα της Β' Αθήνας με την Ένωση Κεντρώων.
 

Προβλήθηκε 586 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...